To become a member

5 thoughts on “To become a member

 1. Hola,
  Sóc soci i membre del Grup Local de Badalona de Som Energia. Fa uns mesos vareu fer una xerrada, que em va agradar molt, a l’AVV del Centre de Badalona sobre la vostra proposta energètica per Catalunya.

  Per les properes setmanes, la delegació de Badalona de l’Assemblea Nacional Catalana ens ha proposat de fer una xerrada sobre “Quin futur (energètic) per Catalunya?”. Penso que la vostra organització CMES, és l’única que té una proposta argumentada sobre el nostre futur energètic amb una perspectiva d’energies renovables.

  Per això us vull demanar si accediríeu a venir a Badalona a fer una resum de les vostres propostes, igual com vareu fer el dia que jo us vaig escoltar, i a compartir taula amb nosaltres, davant una audiència que esperem seria prou nombrosa doanda la ressonància que te l’ANC.

  Esperant que volgueu accedir a la meva petició,
  salutacions
  Joan

 2. Muy buenas, ya toca, a parte de defender el ahorro de energía y las renovable en mi entorno más próximo (amigos, familia, trabajo …) creo que hay que implicarse más, por tanto, les ruego que me informen sobre cómo hacerme socio.

  Saludos,

  Lino.

  (pueden hacer público el mensaje, igual con él otras personas también se unen)

 3. Sóc ambientòleg llicenciat a la UAB el 1997 i recentment jubilat. Fa temps que segueixo els temes relacionats amb la crisi econòmica, l’energia i l’ecologia humana. He llegit el seu llibre “Recursos Energètics i Crisi. La fi de 200 anys irrepetibles” i crec que aprofundeix en l’anàlisi i ens estimula a actuar.

  Espero ser admès com a soci per contribuir amb la meva modesta aportació.

  Salutacios,

  Josep Ramon Aragó

 4. Hola,

  Em dedico professionalment i personalment al món de les energies renovables, concretament al sector de la formació, enginyeria i instal·lació.

  Estic interessat a participar activament en el canvi energètic del nostre país, ja que resulta molt descarat i ofensiu el model energètic imposat pels nostres governants.

  Salutacions,

  David Igual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *