“Before the flood” La pel·lícula documental que mostra la urgència de la transició energètica

Les conseqüències del canvi climàtic, i la gravetat i urgència del repte que suposa queda perfectament reflectit en la pel·lícula documental “Before the flood” (Abans de la inundació), en la que l’actor Leonardo Di Caprio viatja pel món mostrant els devastadors efectes que ja a dia d’avui està provocant el canvi climàtic, com la fusió dels casquets polars, inundacions, sequeres, o la mort dels corals, així com algunes de les seves causes.

Aquest documental també assenyala a les grans companyies transnacionals com responsables d’una massiva campanya de desinformació massiva per desprestigiar els científics que alerten del problema, impedint que s’emprenguin mesures decidides i efectives per produir la necessaria transició energètica que redueixi els efectes del canvi climàtic.

Per tant us recomanem que vegeu i difongueu aquest documental que podeu veure seguint el següent enllaç

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *