Resum de la jornada de reflexió de CMES a Manlleu

01

El pasat dissabte 31 de gener de 2015, el Col·lectiu per a un nou Model Energètic Social i Sostenible CMES, ens vam reunir en una jornada de reflexió per redefinir estructures i estratègies, ja que el creixement de la nostra organització ha fet que ens haguem d’adaptar a noves formes de treballar que ens permetin afrontar nous reptes.
La jornada de reflexió va tenir lloc al Museu del Ter, a Manlleu, que amablement ens va cedir un espai, i també ens va permetre gaudir de la seva exposició de la industria tèxtil que durant més de 100 anys es va aprofitar de la energía del riu Ter per crear una potent indústria. Sens dubte un entorn ideal per parlar de l’aprofitament de la energía renovable que CMES proposa.
La jornada de reflexió va començar amb una breu exposició de la història i tasca desenvolupada pel Museu del Ter, a càrrec del coordinador del Centre d’estudis dels Rius Mediterranis i del Museu del riu Ter Marc Ordeix.
A continuació el president de CMES Carles Riba va fer un breu repàs a la tasca desenvolupada per CMES des de la seva fundació i, després de la intervenció del vicepresident de CMES Ramón Sans, es va procedir a debatre les propostes de nova organització interna i dels nous objectius a assolir.

02

Un taller participatiu va permetre al membres del Col·lectiu proposar nous reptes i organitzarse per tal d’assolir-los.
Després d’un dinar amb productes de proximitat realitzat en les pròpies instal·lacions del Museu, es va constituir l’Assamblea General de CMES on es van aprovar les noves estructures i objectius que s’havien discutit durant el matí.
Així doncs després d’aquesta jornada, CMES s’ha renovat i dotat de noves eines per tal d’aprofitar millor l’energía dels seus membres, per permetre’ns assolir el nostre objectiu últim d’influenciar la opinió pública i les persones amb responsabilitats, des del rigor tècnic i la informació veraç i contrastada, tant pels professionals de reconegut prestigi que s’integren en CMES, com per altres estudis realitzats per professionals independents.

IMG_1174

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *