Entrevista a la portaveu de Som Energia

Dolors Clavell i Nadal és advocada especialitzada en dret administratiu, exparlamentària i membre de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates. Però al que Dolors Clavell i Nadal es dedica amb més afany és a la gestió de la plataforma Som Energia, un una cooperativa dedicada a les energies renovables, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.
Us recomanem una entrevista que li han fet a Informativos.net que podeu veure en el següent vídeo en el qual, entre altres coses, Dolors assegura contundentment que el dèficit tarifari aplicat per les companyies elèctriques a Espanya és una fal·làcia, que no existeix, i que és la connivència política el que ho permet de manera deslleial cap al ciutadà.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *