EL PREU DE L’ELECTRICITAT

Para Todos La 2 – Entrevista Jorge Fabra Utray, el preu de l’electricitat

20 nov 2013

El rebut de la llum no para de pujar: l’1 d’octubre, un 3% més. I per a moltes famílies, després l’habitatge, aquest és el segon cost més costós. Malgrat els augments, sembla que no hi ha manera de reduir el que s’anomena dèficit tarifari. I, a més, si bé hi ha acord en que les energies renovables són les úniques que ens poden alliberar de la dependència dels combustibles fòssils, per ara no sembla que vagin a enlairar-se. Entrevista a Jorge Fabra Utray, fundador d’Economistes davant la crisi. (Entrevista en castellà).

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *