FERROCARRIL, EL MITJÀ DE TRANSPORT DEL SEGLE XXI

Cap a la transició en el model de mobilitat

Si l’escassetat de l’energia en general, ens posa a l’ordre del dia la necessitat de posar en marxa una transició energètica i de fer-ho el més aviat possible, potser és encara més evident en relació amb tot el que envolta la mobilitat de persones i mercaderies, ja que una part molt important de les energies fòssils que consumim són, precisament, per moure’ns i per al transport de mercaderies.

En aquest context el nostre consoci, Santiago Montero Homs acaba de publicar el llibre “FERROCARRIL, el medio de transporte del siglo XXI“, on ens posa de manifest tota la seva reflexió al voltant dels temes de mobilitat en el context energètic que tenim.

Santiago Montero és enginyer industrial per l’ETSEIB i un profund coneixedor de les infraestructures del transport i de la seva interacció amb l’economia i la societat.

Amb aquest post, no només saludem l’oportunitat que ens ofereix l’autor d’aprofundir en el coneixement dels problemes de la mobilitat. Oportunitat que també ens serveix d’al·licient per a promoure i estendre aquest debat tan íntimament relacionat amb la disposició i ús de l’energia.

El llibre, de recent publicació ha estat editat per l’editorial Doblerre. Per veure la presentació del mateix i alguns comentaris pot visitar la pàgina web que aquí vinculem.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 comentaris a “FERROCARRIL, EL MITJÀ DE TRANSPORT DEL SEGLE XXI

  1. hola, sóc un estudiant de 5è d’Enginyeria de Camins de la UPC de Barcelona i estic realitzant una tesina que s’anomena “La dificultat d’evaluar econòmicament les línies d’alta velocitat”. M’agradaria saber on puc trobar aquest llibre i altra bibliografia especialitzada sobre aquest tema. Moltes gràcies!

  2. Li hem comentat a Santiago Montero la teva qüestió. Pel que fa al llibre al mateix post hi ha un enllaç a l’editorial. Allà segur que trobaràs la forma d’obtenir-lo, sinó amb el codi ISBN el podràs demanar a qualsevol llibreria.

    Bon treball amb la tesina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *