ITINERARIS ENERGÈTICS

Els Itineraris energètics són els camins i transformacions que segueix l’energia des de su forma primària (ja sigui petroli, gas, carbó, urani, biomassa, solar, hidràulica, eòlica i marina) fins a l’ús ja sigui tèrmic, motriu o elèctric.

Amb ells es forma el mapa per aprendre a reduir el consum energètic tant en eficiència com en bons usos. Aquest mapa ha estat elaborat pel vicepresident de CMES i enginyer industrial Ramon Sans Rovira.

Es tracta d’una eina molt útil ja que, amb l’anàlisi dels rendiments i dels impactes ambientals, es detecten amb claredat les ineficiències i els usos inadequats que se sol fer amb l’energia, tan a nivell de les empreses generadores i productores com a nivell industrial i domèstic.

Alhora, també s’entreveuen de forma fàcil i clara les solucions que ens permetran afrontar el futur energètic.

El mapa que a continuació us presentem descriu els itineraris energètics més usuals.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *