ENTREVISTA AMB JORDI PUJOL SOLER, Secretari de CMES

Us passem una ressenya d’una entrevista realitzada a Jordi Pujol Soler, membre fundador de CMES i secretari d’aquesta associació. L’entrevista, publicada al bloc “La Lamentable” ha estat realitzada per la periodista M. Eugenia Ibáñez. En ella, J. Pujol Soler passa revista als principals temes que han estat motiu d’atenció per al Col · lectiu per un Nou Model Energètic i Social Sostenible, CMES.

Així mateix us faig esment respecte al bloc que publica l’entrevista, que allí mateix es diu: “Aquest bloc té les seves arrels a La Lamentable Penya, un grup d’amics majoritàriament periodistes que, a principis dels anys 90, van començar a reunir-a dinar al restaurant Casa Leopoldo de Barcelona per comentar l’actualitat i constatar fins a quin punt era lamentable. Amb el temps, una part d’aquests professionals actius i estressats que van ser han passat al complaent estat de pre-jubilats, però mantenen la inquietud i la necessitat d’observar i comentar el que passa al nostre entorn. i d’aquesta necessitat va néixer aquest blog, creat el dia de Sant Jordi de 2011, que compta avui amb l’ajuda i col · laboració d’aquests lamentables ciutadans i ciutadanes “.

us deixem amb l’entrevista (editada en castellà).

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *